ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΜΩΡΟ 4 ΚΙΛΩΝ!

452Μια 25χρονη στη Νέα Ζηλανδία είχε κάνει τρεις αξονικές τομογραφίες, δύο εξετάσεις αίματος, και έξι τεστ εγκυμοσύνης για να εντοπίσει την αιτία του πόνου στο στομάχι της.

Η  πραγματική ρίζα του προβλήματος ανακαλύφθηκε τελικά κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης για αφαίρεση ωοθηκών: ένα 36-εβδομάδων, και 4 κιλών αγοράκι!

Έκπληξη! Είσαι μια και πάλι μαμά

Η Rebecca Oldham είχε παραιτηθεί από την ιδέα ότι θα γινόταν και πάλι μαμά. Είχε προγραμματίσει να αφαιρέσει τις ωοθήκες της, προκειμένου να σταματήσουν οι επώδυνες κράμπες που την ταλαιπωρούσαν για μήνες. “Πίστευα ότι δεν θα έκανα άλλα παιδιά, επειδή νόμιζαν ότι υπήρχαν προβλήματα με τις ωοθήκες μου, και ξαφνικά έχουμε έναν γιο,” είπε η Oldham στη The New Zealand Herald.

Πώς το μωρό πέρασε Απαρατήρητο;

Οι γιατροί θεωρούν την  περίπτωση της Oldham εξαιρετικά σπάνια. Το μωρό …κατάφερνε τόσους μήνες να μην εντοπιστεί εξαιτίας της ασυνήθιστης θέσης στην οποία βρισκόταν. «Ήταν καλά κρυμμένος. Ακόμη και με την καισαρική έπρεπε να χρησιμοποιήσουν λαβίδες για να τον βγάλουν έξω,» είπε η Oldham. Το μωρό είχε βρει καταφύγιο κατά μήκος της ράχης της μητέρας του, και αυτό είναι, σύμφωνα με τους γιατρούς, που προκαλούσε τις επώδυνες κράμπες της.

Παρόλα αυτά το μυστήριο συνεχίζει να υπάρχει, αφού σύμφωνα με τον μαιευτήρα Δρ Martin Sowter, θα έπρεπε να υπήρχαν θετικά αποτελέσματα στα τεστ εγκυμοσύνης που έγιναν στο νοσοκομείο. “Μετά από οκτώ ή εννέα εβδομάδες όλο και κάποια ορμόνη εγκυμοσύνης περιφέρεται εκεί γύρω,” είπε ο Sowter στη The New Zealand Herald.

Όσο για το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε από τις αξονικές τομογραφίες, ο Sowter λέει ότι αυτό συμβαίνει πάντα μόνο σε εξαιρετικά υπέρβαρες ή παχύσαρκες γυναίκες, και η Oldham δεν ανήκει σε καμία από τις δύο κατηγορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ