Ο Δ. ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

potamiΟγδόντα έξι θα είναι τελικά τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού, τα οποία εξελέγησαν από τους 466 συνέδρους, που ψήφισαν συνολικά για την ανάδειξη του οργάνου. Μεταξύ των 86 είναι και ο Δημήτρης Κουρέτας ο οποίος εκλέχθηκε μεταξύ των 35 μελών του πανελλαδικού οργάνου και μάλιστα στη 12η θέση.

Εν τω μεταξύ εκλέχθηκαν και τέσσερις Θεσσαλοί οι Βασίλης Γαρόφλος, Δημήτρης Κουρκουνάς, Παναγιώτης Πιλάτος και Κώστας Πλίτσης ως εκπρόσωποι της Θεσσαλίας στο όργανο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των 86 προκύπτει από την εξομάλυνση, που προβλέπεται στο καταστατικό του κινήματος προκειμένου να υπάρχει η ποσόστωση ανά φύλο (58 άνδρες και 28 γυναίκες) αλλά και για να εκπροσωπούνται και όλοι οι νομοί της χώρας, από τους οποίους προήλθαν υποψηφιότητες.

Η τροπολογία αυτή για την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων νομών προστέθηκε στο καταστατικό κατόπιν πρότασης των συνέδρων.

Στην Πανελλήνια Επιτροπή θα συμμετέχουν και οι δύο ευρωβουλευτές του Ποταμιού, όπως επίσης προβλέπει το καταστατικό.

Η Πανελλήνια Επιτροπή εξέλεξε την Συντονιστική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους: Νικόλα Γιατρομανωλάκη, Παύλο Ελευθεριάδη, Λεωνίδα Καστανά, Αννα Λυδάκη, Γιώργο Μαυρωτά, Θανάση Σκόκο, Χριστίνα Ταχιάου

Επίσης στη Συντονιστική Επιτροπή συμμετέχουν εκ μέρους των περιφερειών οι:

Κυριάκος Καραγιώργης (Κρήτη)

Σπύρος Καχριμάνης (Πελοπόννησος)

Αναστασία Μήλιου (Βόρειο Αιγαίο)

Χρήστος Τριανταφυλλίδης (Κεντρική Μακεδονία)

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας εξελέγησαν οι: Λευτέρης Αλωνιάτης, Μαρία Βιτωράκη, Δημήτρης Κοντοπίδης, Μάκης Παπούλιας, Δήμητρα Τριανταφύλλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ