ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

domesΜε τη συνοδεία παραδοσιακών τραγουδιών του μουσικού σχήματος της Χορωδίας του Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων θα απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα οι άποροι συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 13:00 στο χώρο της τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει παλιά και νεότερα τραγούδια ταξιδεύοντας τους ωφελούμενους στο παρελθόν, αναπολώντας ευχάριστες μελωδικές στιγμές.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται  στα πλαίσια της πράξης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ_ Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων», με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ