ΝΕΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

ληστειαΛηστεία έγινε στις 10 τη νύχτα σε κοσμηματοπωλείο στο χωριό Μονή Μαλεβιζίου. Όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., οι 3 δράστες μπήκαν μέσα στο κατάστημα και με κουκούλες στα πρόσωπα αλλά και με την απειλή 2 καλάσνικοφ κατάφεραν και ακινητοποίησαν την υπάλληλο του καταστήματος, τον ιδιοκτήτη και μία φίλη τους.

Στη συνέχεια άρπαξαν τις εισπράξεις, καθώς και όλα τα αντικείμενα αξίας και τα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων μέσα στο μαγαζί και στη συνέχεια έβαλαν χέρι στα κοσμήματα που υπήρχαν στις προθήκες.

Τα κοσμήματα που άρπαξαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ενώ μαζί τους πήραν και το σύστημα καταγραφής του καταστήματος και στη συνέχεια οι τρεις κουκουλοφόροι με τα καλάσνικοφ τράπηκαν σε φυγή με ένα τζΙπ

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ στο σημείο δεν άργησε να σπεύσει η ασφάλεια Ηρακλείου όταν ενημερώθηκε για τη ληστεία, ένα φορτηγάκι TOYOTA βρέθηκε να φλέγεται λίγο έξω από το χωριό Μονή.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με ένα όχημα και τρεις άνδρες. Η ώρα ήταν 22.34. Το φορτηγάκι ήταν παρατημένο μέσα σε ένα λιόφυτο και είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Και δεν πέρασε μία ώρα, στις 00:21 και ένα ακόμα τηλεφώνημα για φωτιά σε όχημα που ήταν παρατημένο κάτω από ένα γεφυράκι, στο δρόμο προς Δαφνές σήμανε συναγερμό σε ασφάλεια και πυροσβεστική. Αυτή τη φορά καιγόταν το τζιπ με το οποίο είχαν διαφύγει οι τρεις ληστές από το χωριό Μονή.

Στο σημείο πήγαν ένα όχημα με 3 πυροσβέστες και η φωτιά έσβησε στις 02:20 ενώ το όχημα και σε αυτή την περίπτωση καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως αναφέρει το irakliolive.gr, και στις δύο περιπτώσεις φωτιάς στα οχήματα κάποιοι είχαν χρησιμοποιήσει εύφλεκτη ύλη προκειμένου να τυλιχθούν γρήγορα στις φλόγες και να καταστραφούν ολοσχερώς όπως και έγινε.

Οι δράστες φαίνεται ότι ήθελαν με τον τρόπο αυτό να σβήσουν τα ίχνη τους.

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ