ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

δαγκωμαΠού να το φαντάζονταν οι αστυνομικοί του τμήματος Καλαμπάκας ότι ένας τυχαίος έλεγχος θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το star.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν μεικτό συνεργείο από αστυνομικούς και άνδρες της τουριστικής αστυνομίας σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για τυπικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου όμως διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 63χρονου οδηγού του αυτοκινήτου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 63χρονος που είναι γνωστός επιχειρηματίας των Τρικάλων ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ώστε να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Και τότε ήρθε η αντίδραση που οι αστυνομικοί δεν περίμεναν ποτέ. Η 47χρονη σύζυγος του επιχειρηματία, που βρισκόταν και η ίδια στο αυτοκίνητο, όρμησε στον αστυνομικό και τον δάγκωσε για να μην συλλάβει τον σύζυγό της.

Αμέσως επενέβησαν οι υπόλοιποι και κατάφεραν να γλιτώσουν τον αστυνομικό από τα… δόντια της γυναίκας. Φυσική και η… θερμόαιμη σύζυγος συνελήφθη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στο δικαστήριο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ