ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΛΒΙΟ…

ΠΑΣΚΑΛΕΗ Φραντσέσκα Πασκάλε, σύντροφος του ιταλού μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Chi» όπου μιλάει για τον έρωτά της.

Η Φραντσέσκα βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στη «βίλα Τσερτόζα» του Μπερλουσκόνι στο Πόρτο Ροτόντο, αγαπημένο προορισμό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και τοποθεσία όπου πραγματοποιούσε τα διάσημα «μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι».

Ο ίδιος βρίσκεται στη βίλα «Άρκορε» και δεν μπόρεσε να κάνει διακοπές λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και η Πασκάλε δηλώνει πως αισθάνεται μόνη της.

Οι μόνοι που της κρατάνε παρέα είναι τα σκυλάκια της, ο Ντουντού και η Ντουντίνα. «Είμαστε πάντα μαζί τα τελευταία εννέα χρόνια που γνωριζόμαστε, χωρίς να έχουμε ποτέ αποχωριστεί ο ένας τον άλλο» δηλώνει στο περιοδικό η Φραντσέσκα και συνεχίζει:

«Ζω μόνο για εκείνον και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να ζήσω. Κάνω για πρώτη φορά διακοπές μακριά του, κάτι που θα γίνει αιτία να αναλογιστούμε και οι δύο το πόσο πολύ δεμένοι είμαστε».

Η σύντροφος του Μπερλουσκόνι αποκάλυψε τέλος, πως εκείνος ακολουθεί μια πολύ αυστηρή δίαιτα, «για να γίνει ακόμα περισσότερο αθλητικός τύπος από όσο είναι ήδη»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ