ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙOΤΑΝ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

ζητιαναΤο δικό της δράμα ζει το τελευταίο διάστημα το 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε πριν από δύο μέρες να περιπλανιέται ολομόναχο και αβοήθητο στους δρόμους του Βόλου για να καταλήξει αμέσως μετά στο νοσοκομείο της πόλης, αφού το περιμάζεψαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Κόρη άστεγης 23χρονης Ρουμάνας ρομά, που επαιτούσε για να ζήσει, γνώρισε από πολύ μικρή το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας, της δυστυχίας αλλά και της εγκατάλειψης.

Η μητέρα της και η μικρή πηγαινοερχόταν το τελευταίο διάστημα μεταξύ Λάρισας και Βόλου, ενώ κατά κάποιους προχθές που η μικρή βρέθηκε μόνη της, η μητέρα της είχε φύγει για τη Λάρισα και κατά άλλους είχε πεταχτεί σε περίπτερο για να πάρει ένα μπουκάλι νερό, αναζητώντας λίγη δροσιά στο καμίνι του Βόλου και η μικρή κάπου χάθηκε για να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Το κοριτσάκι από προχθές παραμένει στο νοσοκομείο του Βόλου και ίσως είναι από τις πιο άνετες μέρες της ζωής της γνωρίζοντας την αμέριστη φροντίδα γιατρών και νοσηλευτών.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα το κοριτσάκι θα μεταφερθεί άμεσα σε ίδρυμα της Θεσσαλίας για παιδιά και ίσως το ίδρυμα αυτό γίνει το απάγκιο του, μέχρι να μπορέσει να κάνει τα δικά του βήματα στη ζωή.

Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι η μητέρα του κοριτσιού οδηγήθηκε στο Αυτόφωτο και καταδικάστηκε σε 8μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή, αλλά το κυριότερο έχασε το κοριτσάκι της, το οποίο όντως είχε παραμελήσει είτε επειδή της το επέβαλαν τα κυκλώματα που την ανάγκαζαν όπως και τη μικρή να ζητιανεύουν είτε επειδή δεν διέθετε το κατάλληλο μητρικό ένστικτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ