ΧΟΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

XOROSΤο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Πανελλαδικός Μαραθώνιος Χορού “Dancing for a good cause”. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα  καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας ήρθαν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων με την παρουσία τους και τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που φέρανε στο χώρο.

Διαγωνιζόμενοι και παρευρισκόμενοι χόρεψαν, εκφράστηκαν, χάρηκαν και υποστήριξαν το φετινό φιλανθρωπικό σκοπό. Η μουσική ξεκίνησε όπως ήταν προγραμματισμένο στις 3 το μεσημέρι και συνέχισε μέχρι αργά το βράδυ συνοδεύοντας το μικρό και το μεγάλο μαραθώνιο, τις παρουσιάσεις μικρών και μεγάλων (σε ηλικία και όχι σε μέγεθος) καλλιτεχνών και φυσικά πυροδοτώντας τη χορευτική διάθεση όλων.

Η συμμετοχή στο μαραθώνιο κρίθηκε σε  επίπεδο αντοχής και όχι στις χορευτικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

Ώρα έναρξης: 17:00 (13/9/2014)

Ώρα λήξης: 23:00 (13/9/2014)

Κατηγορία Ατομικό

1η θέση: Χαρμαντζής Χρυσοβαλάντης

2η θέση: Ανέστης Σουμελίδης

3η θέση: Τζούλια Μαρία Τσαλαζίδου Φούντα

Κατηγορία Ζευγάρια

1η θέση: Δήμητρα Διαμαντίδου & Δημήτρης Παπαδημητρίου

2η θέση: Ρούλα Παπαδοπούλου & Βασίλειος Σιμσιρής

3η θέση: Βασιλική Χαμαϊδή & Βαλάντης Ευσταθίου

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωριστεί ότι για την επιτυχία της βραδιάς αρωγοί ήταν 9 συνεργαζόμενοι φορείς, 50 χορηγοί, 9 djs, και περίπου 30 εθελοντές που βοηθήσανε στην πραγματοποίηση της βραδιάς ως γραμματεία, επιτροπή και εξειδικευμένη βοήθεια (ναυαγοσώστες, djs, τεχνικοί, κ.α).

Μαζεύτηκαν συνολικά πάνω από 630 κιλά τροφίμων πρώτης ανάγκης, δηλαδή περίπου 1150 συσκευασίες, που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με junior Μαραθώνιο για παιδιά και στη συνέχεια στα διαλείμματα παρουσίασαν χορογραφίες οι: Art of Dance, CORPUS GUM, Dance Club, INDEPENDENCE STUDIO, Let’s Dance, SALSA y SUENO DANCE PROD., The Movement Academy, Roula Koutinas και η προαγωνιστική ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. εντυπωσίασε στον φιλικό αγώνα που πραγματοποίησε αποκλειστικά για την εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ