LACTIMED: ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Επιτροπή αξιολόγησης (Αντιγραφή)Ύστερα από τη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα στις 01/09/2014 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό λογοτύπου με το ενδεικτικό όνομα: «Terra Thessalia Lactis» στο πλαίσιο του προγράμματος LACTIMED.

Το λογότυπο αυτό θα χρησιμοποιηθεί από την ομάδα επιχειρηματιών και φορέων του γαλακτοκομικού τομέα της Θεσσαλίας που προέκυψε από τις δράσεις του παραπάνω προγράμματος με το ενδεικτικό όνομα : «Terra Thessalia Lactis» και υπότιτλο:  Cooperation of Small Dairy Territories of Thessaly

Στην επιτροπή αξιολόγησης των σχεδίων προσκλήθηκαν και συμμετείχαν οι:

  • Έλενα Καματέρη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ, ΣΘΕΒ
  • Σαμαράς Νικόλαος, Αρχιτέκτων Μηχανικός (M.Sc.), ΑΤΕΙ Θεσσαλίας
  • Αρζομανίδης Γιάννης, Ένωση Επιχειρήσεων διαφήμισης και επικοινωνίας   Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ)
  • Κίσσας Δημήτρης, Τυροκόμος
  • Τάχας Νικόλαος, Τυροκόμος
  • Κανδύλη Μαρία, Μάρκετινγκ και Πωλήσεις Γαλακτοκομικών Προϊόντων
  • Σαλαβάτη Κατερίνα, Συνεταιρισμός Βοσκών Λιβαδίου Ελασσόνας.

Κατόπιν αξιολόγησης τα μέλη της επιτροπής κατέληξαν στα εξής αποτελέσματα:

Το χρηματικό έπαθλο των χιλίων ευρώ (1.000€) να δοθεί στον κ. Βραΐλα Θάνο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκδηλώσεων της 2ης διεθνούς έκθεσης γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, Diary Expo 1-3 Νοεμβρίου στην Αθήνα, από τους έλληνες εταίρους του Προγράμματος LACTIMED.

Τέλος και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού,  να δοθεί η 1η τιμητική διάκριση στον κ. Μοσχοτόγλου Θωμά, η 2η τιμητική διάκριση στον κ. Παταργιά Χριστόφορο και η 3η τιμητική διάκριση στον κ. Πατσίτο Γεώργιο για την ποιότητα και την απόδοση των αιτούμενων χαρακτηριστικών με βάση τις προδιαγραφές του διαγωνισμού σχέδιά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ