ΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ…

koin frontisΜπορεί να ήλθε σήμερα στον Τύρναβο ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος για να εντάξει και το 2ο Γυμνάσιο του Τυρνάβου στην τριήμερη επικοινωνιακή του φιέστα στη Θεσσαλία, αλλά μάλλον του ξέφυγε η ουσιαστική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την πραγματοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου που διοργανώνει η ΕΛΜΕ σε συνεργασία με το δήμο Τυρνάβου.

Αν ο υπουργός ήθελε πραγματικά να ακούσει για θέματα παιδείας και για προβλήματα μαθητών και καθηγητών αλλά και για να στηρίξει την αξιέπαινη προσπάθεια της ΕΛΜΕ και της αυτοδιοίκησης θα έπρεπε να εμφανιστεί επίσημα το απόγευμα στη συγκέντρωση της ΕΛΜΕ και όχι κρυφά αργά το μεσημέρι στο απομακρυσμένο από το κέντρο της πόλης 2ο Γυμνάσιο.

Κύριε Λοβέρδο η καρδιά της εκπαίδευσης χτυπά σε εκδηλώσεις όπως αυτή που έγινε σήμερα στον Τύρναβο και εκπαιδευτικοί είναι όλοι αυτοί που δίνουν και την ψυχή τους για να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που εσείς προβάλετε για να κατασυκοφαντήσετε έναν ολόκληρο κλάδο. Με αυτούς τους συνδικαλιστές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές έπρεπε να συναντηθείτε.

Αλλά δυστυχώς δεν σας ενδιαφέρει η εκπαίδευση και τα προβλήματά της. Εκείνο που σας ενδιαφέρει είναι να πετύχουν τα επικοινωνιακά σας τρικ που ευτυχώς σήμερα ξεφούσκωσαν στον Τύρναβο.

Σ.Σ.: Και επειδή σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε σε καθηγητές που μαζί με το διευθυντή έκρυψαν την επίσκεψη Λοβέρδου στο 2ο Γυμνάσιο πρέπει να επισημάνουμε για να μην τους αδικήσουμε ότι πολλοί καθηγητές έμαθαν για την επίσκεψη από τη δική μας δημοσίευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ