2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 “ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με αφορμή την διοργάνωση του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς, συλλογικότητες και ομάδες εργαζομένων της πόλης συμμετείχαν: οι κ.κ. Σωτήρης Μπουντής, Υπεύθυνος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Γεώργιος Κυρίτσης, Γυμναστής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Αθανάσιος Τσιτσιλής από το Σύλλογο Παλαιμάχων της ΑΕΛ και Ηλίας Αρβυθάς από την Π.Υ.Λ.

Το Τουρνουά είναι μία ακόμη δράση που αναπτύσσει το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να διευρύνει τις επαφές του με την κοινωνία των πολιτών της Λάρισας. Ο στόχος εξάλλου των ανθρώπων που έρχονται στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ είναι να ξανακερδίσουν τη ζωή τους, την ενέργειά τους και την δημιουργική και ισότιμη συμμετοχή τους στην ευρύτερη κοινότητα.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων στο 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 δήλωσαν για άλλη μία φορά την αμέριστη συμπαράστασή τους σε αυτήν την πρωτοβουλία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και ευχαρίστησαν το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για την πρόσκληση στο Τουρνουά και την φετινή χρονιά.

To πρωτάθλημα θα διαρκέσει τρεις περίπου μήνες με τη συμμετοχή 10 ομάδων, οι οποίες μετά από κλήρωση χωρίστηκαν στους παρακάτω ομίλους:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Παλαίμαχοι ΑΕΛ ΤΕΕ
ΔΕΥΑΛ ΕΛΜΕ
Σύλλογος Πρωτοβάθμιας ΚΟΥΜΑΣ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ
Δημοσιογράφοι Δήμος Λαρισαίων
ΠΥΛ ALFA WOOD

Οι 4 πρώτοι των ομίλων συνεχίζουν στην επόμενη φάση ενώ οι τελευταίοι αποκλείονται από τη συνέχεια του τουρνουά.

Οι 8 ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση θα παίξουν χιαστί (ο πρώτος και ο δεύτερος του ενός ομίλου με τον τέταρτο και τον τρίτο αντίστοιχα του άλλου ομίλου και αντίστροφα) σε Νοκ Άουτ αγώνες.

Για την επόμενη φάση οι 4 ομάδες που θα προκύψουν θα κληρωθούν μεταξύ τους ώστε να προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών σε αγώνες Νοκ Άουτ.

Οι νικητές των ημιτελικών θα παίξουν στον μεγάλο τελικό του Τουρνουά και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό.

Κάθε εβδομάδα θα διεξάγονται 4 αγώνες και κάθε αγώνας θα διαρκεί 50 λεπτά (20 λεπτά το κάθε ημίχρονο, με ενδιάμεσο διάλειμμα 10 λεπτών).

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ