ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

ΔΟΜΕς392 κιλά και 300 τεμάχια προϊόντων προσέφεραν στο Κοινωνικό Συσσίτιο τον τελευταίο μήνα πολίτες και επιχειρήσεις της Λάρισας υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο  έμπρακτα το έργο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία CARLINA- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΛΗΣ ΟΕ, προσέφερε 188 κιλά κριτσίνια και 288 τεμάχια αναψυκτικών ενώ σημαντικά συνέβαλε και η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS και  συγκεκριμένα το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλία, το οποίο με αφορμή την εκδήλωση «ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ», προσέφερε 16 κιλά και 12 τεμάχια προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους όμως επέδειξαν και τα Μέλη του Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ δωρίζοντας 100 κιλά αλεύρι για την παρασκευή των γευμάτων των σιτιζομένων αλλά και οι πελάτες και το προσωπικό του Σούπερ Μάρκετ «My Market» που ανταποκρίθηκαν με  γενναιοδωρία και αγάπη στο κάλεσμα ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας γεμίζοντας το καλάθι με 88 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας.

Το Κοινωνικό  Συσσίτιο του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται  στα πλαίσια της πράξης «ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ_ Κοινωνικές Δομές Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Λαρισαίων», με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία είτε με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444  (www.koinoniasos.gr) είτε με το  Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ