ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΥΠΝΑΚΟ;

V601Το μυστικό για να ξυπνάτε αναζωογονημένοι, γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα ΠΑΝΤΑ, είναι να πιείτε …καφέ. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ: καφές + υπνάκος … με αυτή τη σειρά!

Είναι αλήθεια! Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση περίπου 150 έως 200 mg καφεΐνης αμέσως πριν πάρετε έναν υπνάκο -15 με 20 λεπτών- είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ξεκουραστείτε πραγματικά, και να ξυπνήσετε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι για όλα.

Ακολουθήστε τα βήματα:

Βήμα πρώτο: Πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ πολύ γρήγορα.

Ο καφές είναι καλύτερος από τη σόδα διαίτης ή το τσάι, γιατί έχει περισσότερη καφεΐνη. Και θα πρέπει να τον πιείτε γρήγορα, επειδή χρειάζονται περίπου είκοσι λεπτά για την καφεΐνη να αρχίσει να δρα, και θέλετε να έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τον υπνάκο σας.

Βήμα δεύτερο: Πάρτε έναν υπνάκο για 15 έως 20 λεπτά.

Είναι εντάξει αν δεν πέσετε σε βαθύ ύπνο. Επίσης, το μυστικό είναι ότι μπορείτε πραγματικά να ξυπνήσετε και να σηκωθείτε από το κρεβάτι μέσα σε 20 λεπτά, γιατί πέρα από αυτά 20 λεπτά, κινδυνεύετε να πέσετε σε βαθύτερο στάδιο ύπνου. Και αυτό θα καταστρέψει τα πάντα.

Βήμα τρίτο: Ξυπνήστε και πάτε στη δουλειά!

Θα νιώσετε πιο ξύπνιος από ό,τι αν είχατε μόλις πιει καφέ. Και θα τα πάτε επίσης πολύ καλύτερα σε κάθε γνωστικό τεστ (αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας).

buzzfeed.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ