ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠλούσιες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες του περιπτέρου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής που έχει στηθεί στο Παραδοσιακό χωριό του Δήμου Λαρισαίων και θα διαρκέσει από το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων έχουν προγραμματίσει τις κάτωθι δράσεις για τους μικρούς μας φίλους:

Σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 18:00 θα διαβαστούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια στους μικρούς μας φίλους μεταφέροντας τους το άρωμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:30 «Γράφουμε μαζί γράμμα στον Άη Βασίλη».

Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 σε συνεργασία με τα «Κινούμενα Σχέδια» περιμένουμε τους λιλιπούτειους επισκέπτες μας για να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε και να φτιάξουμε όμορφες γιορτινές κατασκευές.

Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου μαζί με το 4ο Σύστημα Δασοπροσκόπων θα απασχολήσουμε δημιουργικά τα παιδιά με δραστηριότητες από τη ζωή των προσκόπων.

Παράλληλα και καθ’όλη τη διάρκεια του παραδοσιακού χωριού θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ