“Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ” ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

mikros-prigipasΤο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών υποδέχονται την ομάδα θεάτρου “Μικρός Βορράς” και παρουσιάζουν το μαγικό ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα, του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ τους μικρούς φίλους της πόλης. Ο “Μικρός Πρίγκιπας” ταξιδεύει και στη Λάρισα, στο θέατρο ΟΥΗΛ, για δύο μόνο ημέρες και τέσσερις παραστάσεις: στις 26 και 27 Ιανουαρίου, πρωινές ώρες για νηπιαγωγεία και δημοτικά.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» θα μας γνωρίσει το μοναδικό στον κόσμο Τριαντάφυλλό του και θα πάρει τους μικρούς μαθητές συνοδοιπόρους σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες με βασιλιάδες, γεωγράφους και αλεπούδες.

Μπροστά στα μάτια μας θα ξεδιπλωθεί ένας γοητευτικός και παραμυθένιος κόσμος σε μια παράσταση γεμάτη ήχους, μουσική, χρώματα, μεταμορφώσεις και μάσκες. Ο “Μικρός Πρίγκιπας” θα μας υπενθυμίσει θεμελιώδεις αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη και η υπευθυνότητα.

Η παράσταση απευθύνεται σε προνήπια, νήπια και παιδιά δημοτικού.

Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν στη διάθεσή τους, δωρεάν, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για πριν και μετά την παράσταση το οποίο σχεδίασε η Άννα Παπαφίγκου, θεατρολόγος, ειδικευμένη στο Drama in Education.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 60 λεπτά.

Προτεινόμενος αριθμός παιδιών ανά παράσταση: ελάχιστος 40, μέγιστος 60. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410 614449 , 2410 287508

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ