ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 53

arkaspasxa2Τι ήταν να αλλάξει η κυβέρνηση υποψιασμένοι μου? Τα πάνω κάτω  στο Κοινοβούλιο ακροατή μου,  και κει που γινόταν ο κακός χαμός για τις καρέκλες τώρα μαθαίνω συμβαίνει ακριβώς το ίδιο για τα… ντουβάρια!

Άλλαξαν οι συσχετισμοί σου λέει, οπότε αλλάζουν και γραφεία πρώην πρωθυπουργοί, πρόεδροι κομμάτων και τέως πρόεδροι Βουλής. ΑΜ ΠΩΣ?

Του Σαμαρά δε, δεν του φτάνει ένα. Ζητά και δεύτερο!

Γιατί σου λέει (κάνω εγώ το συνειρμό τώρα…) στο ένα θα δουλεύω ως πρώην πρωθυπουργός (το χούι που λένε…) και στο άλλο θα εργάζομαι ως πρόεδρος της ΝΔ ( προς το παρόν που θα’λεγαν  κάτι Μειμαράκηδες, Αντώναροι  και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις).

Ο Βαγγέλης πάλι (άλλη φασαρία που δεν κατάλαβα μετά τους… τίτλους τέλους) μετακόμισε ήδη σε ευάερο και ευήλιο χώρο, στο γραφείο του γενικού διευθυντή της Βουλής.

Γραφείο μαθαίνω ζητά και ο ΓΑΠ και μάλιστα όχι όποιο- όποιο! Αυτό του παππού του (θου Κύριε), προνομιακό λέει και αυτό, παλιό «στρατηγείο» των Γεωργίου Παπανδρέου, Γιάννη Αλευρά και Ανδρέα Παπανδρέου.

Και το κορυφαίο? Από κοντά και ο Πολύδωρας! Γραφείο κι αυτός στη Σέκερη, ως πρώην πρόεδρος Βουλής, ενώ από τις πολλές… καραμπόλες προέκυψε μια γωνίτσα στο δικό του για τον Πάνο των ΑΝΕΛ.

Μύλος σου λέω! Η μετακόμιση, της μετακόμισης και ίσα που προλαβαίνω να ρίξω κάτι πάνω μου και ν’ασχοληθώ  επιτέλους με τη… χώρα.

Κατά τα άλλα καλά! Σημίτης και Μητσοτάκης (ναι, ναι οι γνωστοί) αρνούνται να εγκαταλείψουν τα γραφεία ΤΟΥΣ στη Βουλή  (αυτός ο νόμος περί επαγγελματικής στέγης πρέπει να’ναι, να μου το θυμηθείτε), ενώ είχαμε και… επεισόδια.

Διότι ως γνωστόν κάθε μετακόμιση που σέβεται τον εαυτό της θέλει και την ανάλογη παρέμβαση, το μάτι του ειδικού ρε παιδί μου!

«Ο παππούλης πρέπει να κατέβει από τον τοίχο», απεφάνθη ο γνωστός εικαστικός Μετζικώφ  ρίχνοντας μια ματιά στο γραφείο του Βύρωνα και ποιος είδε τους συνεργάτες και δεν τους φοβήθηκε!

Όπου «παππούλης», πρόγονος του Πολύδωρα, οπλαρχηγός του 1821!

ΣΤ’ΑΡΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ, ΣΤ’ΑΡΜΑΤΑ…

Η εκπομπή προτείνει ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, σε στίχους Κώστα Τριπολίτη  και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη. Ένα απολαυστικό ντουέτο Ζαμπέτα- Μοσχολιού από το δίσκο ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ.

Καλή… διαμονή βρε!

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ