Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή επιστολή του βουλευτή της ΝΔ

συριζαΣτην πρόσφατη δημόσια παρέμβαση του, ο κ. Κέλλας βλέπει στροφή προς τον ρεαλισμό σχετικά με την εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης. Οφείλουμε να τον πληροφορήσουμε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εφαρμόζει, κατά γράμμα, ότι ακριβώς ειπώθηκε προεκλογικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κατανοεί ότι ο κ. Κέλλας αδυνατεί να αντιληφθεί ότι υπάρχει και άλλος δρόμος απ’ αυτόν που ακολουθεί το κόμμα του παραδοσιακά εδώ και δεκαετίες.

Είναι ο δρόμος της αλήθειας, της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας.

Και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, παραθέτουμε μια σειρά από προεκλογικές δηλώσεις του κ. Κέλλα, τότε που σάρωνε τα χωριά της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, προσπαθώντας να κατατρομοκρατήσει τους πολίτες στην προοπτική μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:

(Ο ΣΥΡΙΖΑ) είναι ένας επικίνδυνος θίασος, με κρυφό πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται στην άγνοια και την αλαζονεία.

Το πρότυπό τους είναι η Αργεντινή και η Βενεζουέλα, χώρες πτωχευμένες με τον λαό στα όρια της επιβίωσης. Αυτό επιδιώκουν και για την Ελλάδα.

Οι δικές τους πολιτικές, θα αφανίσουν τους αγρότες μας.

Ο κ. Κέλλας των παραπάνω –sciencefiction-εμφυλιοπολεμικών δηλώσεων, είπε και κάτι άλλο προεκλογικά, σε μια πρωτοφανή κρίση ειλικρίνειας: «το κράτος αδυνατεί να βρει αυτούς που πραγματικά κλέβουν, με αποτέλεσμα το κράτος να κλέβει τους ίδιους και τους ίδιους, τους έντιμους φορολογούμενους, οι οποίοι πληρώνουν τους φόρους τους και τις εισφορές τους» (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ACTION 24, 22-1-2015). Ναι, το είπε! Είπε, λοιπόν και μια αλήθεια. Όλες οι παραπάνω δηλώσεις-τα τρία ψέματα και η μία αλήθεια- για μια ακόμη φορά, τον εκθέτουν.

Ο κ. Κέλλας, ένας από τους «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» βουλευτές της κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλου και ένας από τους νυν βουλευτές του Κόμματος Σαμαρά, δικαιούται για λόγους πολιτικής αυτοψυχανάλυσης να βλέπει ότι τον βολεύει. Οφείλει, όμως, να μην δηλητηριάζει την ανάσα αξιοπρέπειας που προσφέρει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα στους καταπονημένους –από τις πολιτικές που επικρότησε με την ψήφο του ο κ. Κέλλας-πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ