ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

unnamedΑπαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το κράτος έχει συνέχεια. Αυτή η αδιαπραγμάτευτη αρχή διέπει κάθε δημοκρατικά οργανωμένη δυτική χώρα. Ακριβώς αυτή την αδιαπραγμάτευτη αρχή φαίνεται πως αναγνωρίζει, έστω και με καθυστέρηση, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, και γι’ αυτό τον λόγο υποβάλλει πλέον στην ΕΕ τα αιτήματα που θα έπρεπε να είχε υποβάλλει πριν είκοσι μέρες, αντί να κοροϊδεύει του Έλληνες.

Είναι αυτά τα αιτήματα που θα της επιτρέψουν τελικά, δίνοντας τη ρευστότητα που χρειάζεται, να συνεχίσει από κει που σταματήσαμε εμείς και να φέρει τελικά εντός του κοινοβουλίου τις ρυθμίσεις εκείνες που θα ανακουφίζουν τον έλληνα πολίτη.

Φυσικά και θα στηρίξω υπερψηφίζοντας κάθε νομοσχέδιο το οποίο θα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, όταν αυτό έρθει προς ψήφιση στη βουλή. Το επισημαίνω διότι σήμερα η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει πως θα έφερνε προς ψήφιση στο κοινοβούλιο ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια» και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, κάτι που τελικά απέφυγε να πράξει, αναγνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα θεωρηθεί μονομερής ενέργεια από τους δανειστές μας.

Τονίζω λοιπόν πως δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσω την πρακτική των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφιζαν άκριτα «ΌΧΙ ΣΕ ΟΛΑ», ανεξαρτήτως αν ήταν προς το συμφέρον των πολιτών .

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ