ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

kouretzisΣυμβουλευτικό ρόλο για την εισαγωγή του θεατρικού παιγνιδιού στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, αναλαμβάνει ο Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, παιδαγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας κ. Λάκης Κουρετζής.

Ο κ. Κουρετζής, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα, όπου μίλησε σε εκδήλωση για το θεατρικό παιγνίδι που οργανώθηκε από το Δήμο Λαρισαίων, την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τους Παιδικούς Σταθμούς.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Λάρισα, μετείχε σε συνάντηση με τις προϊσταμένες των παιδικών σταθμών της Λάρισας, όπου συζητήθηκε το πρόγραμμα εισαγωγής του θεατρικού παιγνιδιού στους παιδικούς σταθμούς. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά σε συγκεκριμένους σταθμούς πριν επεκταθεί στο σύνολο των σταθμών.

Επίσης, ο κ. Κουρετζής, συναντήθηκε με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία του με τους παιδικούς σταθμούς. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημ. Δεληγιάννης και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ