Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΜΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΗ

2 - ΑντίγραφοΈκθεση φωτογραφίας του Θέμη Παπανδρέου με θέμα «η φωτογραφία γάμου ως τέχνη» θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Μαρτίου και για μια εβδομάδα στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο, εκθεσιακός χώρος), υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η έκθεση γίνεται με αφορμή την ολοκλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του Studio Papandreou στη Λάρισα.

Θα παρουσιαστούν συνολικά 30 εκτυπώσεις fine art. Εκτυπώσεις, με θέμα το γάμο, που θα δώσουν την ευκαιρία στον θεατή να επαναπροσδιορίσει την άποψή του για τη φωτογραφία γάμου και τη σχέση της με την τέχνη.

Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης που θα γίνουν το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 8 μ.μ., ο φωτογράφος θα αναπτύξει τη δική του άποψη για την καλλιτεχνική προσέγγιση της γαμήλιας φωτογραφίας και θα κάνει μία αναδρομή στην πορεία της τα τελευταία 20 χρόνια.

PFG0026Ο φωτογράφος Θέμης Παπανδρέου είναι μέλος του συλλόγου για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογράφων ‘”ΦΟΙΒΟΣ’’, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτογράφων & Βιντεογράφων Γάμου και μέλος του πανευρωπαϊκού Society of Wedding and Portrait Photographers. Τον Ιανουάριο του 2012 του απονεμήθηκε στο συνέδριο του SWPP στο Λονδίνο ο τίτλος Licentiate of the Society of Wedding and Portrait Photographers για την επιτυχή συμμετοχή του στον ανάλογο διαγωνισμό.

Έχει συμμετάσχει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε σεμινάρια με τους μεγαλύτερους φωτογράφους γάμων παγκοσμίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ