ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΛΑΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΛ

Παναγιώτης ΔράκοςΤο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας διοργανώνει σεμινάριο φλάουτου με τον Παναγιώτη Δράκο. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου του 2015 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (1ος όροφος,Θεοφράστου 62-64, συγκρότημα Μυρτίνη, Λάρισα ).

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στα μαθήματα από το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι. Η διάρκεια του κάθε μαθήματος θα είναι μιας ώρας. Το απόγευμα της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο σε πρόβες που θα γίνουν με σύνολα φλάουτου που θα δημιουργηθούν από τους μαθητές του σεμιναρίου.

Θα ακολουθήσει συναυλία από τους μαθητές του σεμιναρίου. Η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα απονεμηθούν και τα διπλώματα συμμετοχής στους μαθητές του σεμιναρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής στην γραμματεία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας καθημερινά 2:00-9:00 το απόγευμα μέχρι και Παρασκευή 27 Μαρτίου. Τηλ.2410670917.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΑΚΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε φλάουτο με τον Σωκράτη Ζαργάνη και τον Ουρς Ρούτιμαν στο Ωδείο Αθηνών, όπου αποφοίτησε με άριστα παμψηφεί και βραβείο.

Είναι μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος» ,που από το 1979 έχει ως στόχο του, παράλληλα με το κλασσικό ρεπερτόριο, τη ζωντανή εκτέλεση και δισκογραφία της ελληνικής μουσικής.

Μέχρι το 1992 ήταν πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (από το 1982) και στην Ορχήστρα των Χρωμάτων (από την ίδρυσή της).Από το 1992 είναι πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Α., την Κ.Ο.Θ. ,την Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ , την Ορχήστρα της Σόφιας και την Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ