ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

VOULHΤον άμεσο επαναπατρισμό των χρημάτων που έχουν βγάλει στο εξωτερικό οι Έλληνες και ιδίως οι βουλευτές, ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης κάνοντας λόγο για εθνικό και πατριωτικό καθήκον. Αναλυτικά ο κ. Κόκκαλης ανέφερε:

“Αυτονόητο εθνικό και πατριωτικό καθήκον η στήριξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος από όλους τους Έλληνες και ιδίως από τους βουλευτές. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει τη σκληρή μάχη με τους δανειστές για μια ισομερή και ισότιμη συμφωνία λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού, την εξαθλίωση που υπέστη τα τελευταία χρόνια από την εφαρμογή των πολιτικών λιτότητας, δεν νοείται πολιτικοί να μην εμπιστεύονται στην πράξη το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση δίνει αγώνα για επαναπατρισμό κεφαλαίων που είναι στο εξωτερικό με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας  δεν νοείται έλληνες πολιτικοί να γυρνούν την πλάτη στον ελληνικό λαό. Όλοι μας κρινόμαστε και θα κριθούμε στην πράξη και όχι στα λόγια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ