ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΡΧΩΣΗ

Για τριτοκοσμική και απαράδεκτη κατάσταση στο αγροτικό οδικό δίκτυο του δήμου Τυρνάβου κάνει λόγο σε επιστολή της προς το paidis.com η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” μετά από αυτοψία που πραγματοποίησαν στελέχη της σε πολλά σημεία του δικτύου. Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής:

“Κύριε Παιδή, Σε καθημερινή βάση η ‘’Δράση Πολιτών’’ γίνεται αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από πολίτες – αγρότες του Δήμου Τυρνάβου για την απαράδεκτη και τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου.

20150420_142227 20150420_142302Έτσι, κλιμάκιο της ‘’Δράσης Πολιτών’’ με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη επισκέφθηκε Δαμάσι – Δελέρια – Ροδιά – Πλατανούλια και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πράγματι οι αγροτικοί δρόμοι του Δήμου Τυρνάβου.

Οι έντονες διαμαρτυρίες των αγροτών φανερά έχουν αληθινή βάση, αλλά δυστυχώς η Δημοτική Αρχή του κ. Σαρχώση συνεχίζει των ύπνο των μακάρων. Προσπαθούμε να τους ξυπνήσουμε. Φαίνεται, όμως, ότι οι κύριοι αυτοί τώρα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους αλλού. Σκέπτονται πώς να φέρουν τους λαθρομετανάστες στον Τύρναβο και πώς να υβρίσουν τον επικεφαλής της ‘’Δράσης  Πόλιτων’’.

Έτσι, άφησαν σε δεύτερη μοίρα  τον αγροτικό κόσμο, αφού ενδιαφέρονται για υψηλότερα ζητήματα πολιτικής, τα οποία ταιριάζουν άλλωστε στη θολοκουλτούρα τους. Λυπούμαστε και συνεχίζουμε την προσπάθεια για το καλό των αγροτών μας”.

20150420_142419 20150420_142621

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ