«ΌΧΙ» ΑΠΟ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

Την απόσυρση της τροπολογίας του υπουργού Περιβάλλοντος κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα ζήτησε μιλώντας στη Βουλή ο Λαρισαίος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης, καθιστώντας σαφές ότι στην αντίθετη περίπτωση θα την καταψηφίσει.

«Τα πολιτικά κόμματα, θα πρέπει το ταχύτερο και πριν είναι αργά, να προσεγγίσουν το θέμα του Ισλάμ στην Ελλάδα, πρωτίστως πολιτικά, κοινωνικά και πολιτισμικά, δευτερευόντως δε θρησκευτικά, χάριν του Εθνικού Συμφέροντος που είναι κατά βάση, η εθνική ακεραιότητα, η εθνική κυριαρχία, καθώς και η ασφάλεια και ευημερία τόσο των Ελλήνων όσο και ευρύτερα του Ελληνισμού. Εμείς οι βουλευτές, δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι με εντολή του ελληνικού λαού, ευρισκόμεθα στην Βουλή με αποκλειστική αποστολή (για την οποία και ορκιζόμαστε), να υπηρετούμε και να προασπιζόμαστε τα Εθνικά Συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών», τόνισε στην ομιλία του και εξήγησε:

«Η επίκληση των Συνταγματικών διατάξεων περί ανεξιθρησκείας δημιουργούν ψευδοδιλλήματα και αποπροσανατολίζουν. Η αναμενομένη πληθυσμιακή ανατροπή στην Ελλάδα και την Ευρώπη θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις έως τώρα πολιτισμικές και κοινωνικές Δυτικές κατακτήσεις. Εάν δεν υπάρξει μία συντονισμένη, συνεπής και υπεύθυνη Εθνική και Ευρωπαϊκή πολιτική, τις επιπτώσεις θα υποστούν οι επιγενόμενοι Έλληνες και οι επιγενόμενες Δυτικές γενεές, για τις οποίες ίσως θα είναι τότε αργά για να προβούν σε αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Η Δύση οφείλει να σέβεται τον διαφορετικό πολιτισμό άλλων κρατών και να μην δρα ως νέος σταυροφόρος, με σκοπό την επιβολή του Δυτικού τρόπου ζωής ανά τη οικουμένη, ταυτόχρονα όμως δεν θα πρέπει να διακυβεύει την ίδια της την ύπαρξη λόγω των πολιτισμικών αναστολών της.

Η συντριπτική πλειονότητα των μουσουλμάνων που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν διέλθει τα σύνορά μας παράνομα και άρα είναι λαθρομετανάστες. Ακόμη και εάν κάποιοι λίγοι εξ αυτών έχουν νομιμοποιηθεί -οι περισσότεροι το αποφεύγουν συστηματικά παρά τις τόσες ευκαιρίες που είχαν- η Ελλάδα έχει εξαντλήσει τις όποιες υποχρεώσεις της απέναντί τους, παρέχοντάς τους δωρεάν όλες τις υποδομές και τα ευεργετήματα για τα οποία οι Έλληνες για δεκαετίες έχυσαν αίμα και ιδρώτα, δουλεύοντας σκληρά, αγωνιζόμενοι και υποβαλλόμενοι σε μία αιώνια λιτότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ