ΤΟ ΕΚΛ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ “ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ” ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επίθεση σε ιστοσελίδα της Λάρισας με αφορμή ρεπορτάζ της για το θέμα της “Αρωγής” εξαπέλυσε σήμερα η διοίκηση του ΕΚΛ κάνοντας λόγο για άθλιο, προβοκατόρικο και κατευθυνόμενο δημοσίευμα. Στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΛ αναφέρονται τα εξής:

“Το ΕΚΝΛ, με αηδία και αγανάχτηση, καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Λάρισας, το άθλιο, προβοκατόρικο και κατευθυνόμενο δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΛΑΡΙΣΑΝΕΤ στις 18.5.2015, που λειτουργώντας ως φερέφωνο της εργοδοσίας, χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού στον σκληρό και πολυήμερο αγώνα των απλήρωτων εργαζόμενων για 8 μήνες της ΑΡΩΓΗΣ, τον οποίο στηρίζει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, γράφει ασύστολα ψεύδη για να σπιλώσει το κύρος του ΕΚΝΛ και τον αγώνα των εργαζόμενων, ότι δήθεν πίσω από τον αγώνα των εργαζόμενων, βρίσκονται ανταγωνίστριες εταιρείες της ΑΡΩΓΗΣ, οι οποίες στέλνουν μάλιστα τους εργαζόμενους τους να διαδηλώνουν!

Αιδώς αργείοι. Αποκαλυφθήκατε με ποιανού το μέρος είστε. Οι βρωμιές σας να ξέρετε ότι δεν μπορούν να λερώσουν την ταξική, αγωνιστική δράση της διοίκησης του ΕΚΝΛ, που με αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζομένων, οι οποίοι το βλέπουν στην πράξη και το αναγνωρίζουν, ανεξάρτητα από πολιτικές και άλλες πεποιθήσεις”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ