ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Η Ταξική Πορεία καταγγέλλει την καταδίκη των 4 συνδικαλιστών που εργάζονται στη βιομηχανία γάλακτος «Όλυμπος». Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της “καταδικάστηκαν για τη συνδικαλιστική τους δράση, και για τη συμμετοχή τους στην απεργία 4-5/2/2012. Καταδικάστηκαν γιατί προσπαθούσαν να οργανωθούν μαζί με τους συναδέλφους τους ενάντια στις μειώσεις μισθών που επέβαλλε η εργοδοσία”.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: “Η συγκεκριμένη απόφαση του Εφετείου Λάρισας, δείχνει την κατεύθυνση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων του εργατικού κινήματος. Από την καταστολή με ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, τις επιστρατεύσεις λιμενεργατών και εκπαιδευτικών, τις παράνομες απεργίες και διαδηλώσεις. Και αυτή η κατεύθυνση δεν αλλάζει ούτε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δείχνει και αυτή πιστή στις επιταγές του κεφαλαίου. Είναι συνολικά χτυπήματα στην οργάνωση του λαού και της εργατικής τάξης, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τα αντεργατικά μέτρα που περνάν οι κυβερνήσεις πιστές πάντα στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους πάτρωνές τους.

Μας θέλουν σκυφτούς και υποταγμένους. Ανήμπορους να αντιδράμε στο μαύρο τοπίο τους. Μόνος δρόμος για τους εργάτες, το λαό, τη νεολαία: η οργάνωσή τους για να αντισταθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που τους κλέβονται με το έτσι θέλω, από το κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό”.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ