ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Αποκαρδιωτική ήταν η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη σημερινή 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Στελέχη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν το πρωί στην πλατεία Νομαρχίας διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους σε «… νέα μέτρα ολικής εξόντωσης των εργαζομένων και του λαού», ενώ αντιπροσωπεία τους επέδωσε και σχετικό ψήφισμα στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, ο οποίος έκανε λόγο για μια «επικίνδυνη περίοδο που κάθε ελληνική οικογένεια προσπαθεί να προστατευθεί…».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Τα αιτήματα είναι δίκαια γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά, ωστόσο από την πλευρά μας θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να φέρουμε την Περιφέρεια σε ομαλότητα», κατέληξε ο κ. Αγοραστός.

Ν.Τ ΑΔΕΔΥ

Με αιχμές για την μηδενική ανταπόκριση των δημοσίων υπαλλήλων εμφανίστηκε στη σημερινή συγκέντρωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Ταχυδρομείου,  ο πρόεδρός της Δημήτρης Παπαποστόλου.

«Μετά από 6 μήνες διαπραγμάτευσης τα μνημόνια ανανεώνονται αντί να καταργούνται, την ίδια ώρα η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις είναι αποκαρδιωτική με ευθύνη τόσο του συνδικαλιστικού κινήματος όσο και της βάσης», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαποστόλου, προτρέποντας τους δημοσίους υπαλλήλους σε «νέους αγώνες για την ανατροπή των μνημονιακών  πολιτικών και υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων».

Σημειώνεται ότι στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ενώ στις 9.00μ.μ συγκέντρωση μπροστά στο Α’ Αρχαίο Θέατρο έχει προγραμματίσει και η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας.

Τέλος συγκέντρωση και πορεία από το χώρο του Δικαστικού Μεγάρου  ανακοίνωσε για τις 7.30μ.μ η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ