Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Από το πρωί της Τρίτης 18 Αυγούστου στα περισσότερα sites έγινε αναπαραγωγή ενός κειμένου υπογεγραμμένου από τη Νατάσα Καραμανλή και αφορούσε την μάχη με τον καρκίνο. Η αναπαραγωγή έγινε από το fylada.gr που πρώτο δημοσίευσε το κείμενο. Η αναπαραγωγή όμως σε άλλο site έγινε συνδέοντας το όνομα της συντάκτριας του κειμένου «Νατάσας Καραμανλή» με την σύζυγο του πρώην  πρωθυπουργού.

Το FTHIS.GR ήρθε σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο σύνταξης του site που ξεκαθάρισε ότι το κείμενο της συντάκτριάς του, Νατάσας Καραμανλή, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και κειμενογράφος του, δεν έχει καμία σύνδεση με την Νατάσα Καραμανλή, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή. Η πρώτη αναπαραγωγή που έγινε σε site από το fylada.gr εμπεριείχε φωτογραφία της Νατάσας Καραμανλή, συζύγου του πρωθυπουργού, και έτσι προκλήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο υπεύθυνος σύνταξης του fylada.gr δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο fylada.gr θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αφορά σε καμία περίπτωση την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού.

Η σύνταξή του έγινε από την Νατάσα Καραμανλή, κειμενογράφο μας, που συνδέεται με απλή συνωνυμία με την σύζυγό του πρώην πρωθυπουργού. Το κείμενο αφορά την μάχη μιας φίλης της με τον καρκίνο και πώς τη διαχειρίστηκε. Από την πλευρά μας ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τον τρόπο που έγινε η αναπαραγωγή από το site μας, που δεν ενέπλεξε ποτέ το πρόσωπο της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ