ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι η μέρα, που χιλιάδες νέα παιδιά βλέπουν τους κόπους τους να δικαιώνονται και το όνειρό τους για εισαγωγή σε κάποιο  εκπαιδευτικό ίδρυμα να γίνεται πραγματικότητα.

Σήμερα όμως είναι και η μέρα που πολλά παιδιά αισθάνονται απογοήτευση, γιατί δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Σε αυτά τα παιδιά να τονίσω ότι η ζωή δεν σταματά σε μια αποτυχία.

Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ όλους τους μαθητές για τον αγώνα που έδωσαν, τους γονείς που στήριξαν με κάθε τρόπο τα παιδιά τους σε αυτήν την δύσκολη μάχη και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει να προσφέρει τα μέγιστα.

Σήμερα όμως είναι και η μέρα που αποτελεί την καταλληλότερη αφορμή για να στηλιτεύσει κανείς τη δογματική, ιδεοληπτική πολιτική της αριστερής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, η οποία κατάφερε σε μόλις εφτά μήνες να γυρίσει την ελληνική εκπαίδευση δεκαετίες πίσω.

Ο ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί το πισωγύρισμα στον τόσο σημαντικό χώρο της εκπαίδευσης. Θα διασφαλίσει με την ψήφο του, το μέλλον των παιδιών μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ