ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν την Τετάρτη  στη Φαρκαδόνα  οι παίκτες της ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους έδωσαν  ένα ακόμη φιλικό με αντίπαλο την τοπική Αθλητική Ένωση, της οποίας και επιβλήθηκαν με το «φτωχό» 0-1.

Αποτίνοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον «κυπελλούχο» πρόεδρο Κώστα Σαμαρά που κηδεύτηκε χθες οι «βυσσινί» θα αγωνισθούν με «πένθος» σε όλα τα προσεχή φιλικά αλλά και στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα ή το κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο σύνδεσμος φιλάθλων «Αλκαζάρ» δεν  ξέχασε τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας και φίλαθλο της ΑΕΛ Κώστα Θεοδώρου τιμώντας τη μνήμη του με σχετική πλακέτα που απονεμήθηκε στο περιθώριο της αναμέτρησης.

AEL2Για την ιστορία, το… «γόρδιο δεσμό» για τους «βυσσινί» έλυσε ο Μαρουκάκης  με τέρμα που σημείωσε στο 67’ μετά από ασίστ  του Κρητικού, ενώ στα αξιοσημείωτα της συνάντησης το μάθημα… πειθαρχίας του Ντόστανιτς  που στο 80’ έστειλε στα αποδυτήρια τον Αναστασόπουλο (χωρίς αντικατάσταση!), μετά από σκληρό μαρκάρισμα επί αντιπάλου.

ΜΕ ΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ARENA

Εξάλλου  όπως είναι ήδη γνωστό, με τη συνάντηση Κούγια-Πηλαδάκη ολοκληρώθηκε και τυπικά η συμφωνία για την αποκλειστική χρήση του ARENA από την ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ «… ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν στην καταβολή προκαταβολών και την έκδοση εγγυητικών επιστολών», ενώ παράλληλα ανακοινώνεται και η τέλεση φιλικού αγώνα την ερχόμενη Κυριακή 6/9, με αντίπαλο ομάδα της Super League.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα κοστίσουν 5 ευρώ (πέταλα), 10 ευρώ (αν. κερκίδα) και 20 ευρώ (VIP), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέσα στην εβδομάδα θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο φιλικό με την επίδειξη της απόδειξης.

Τέλος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ συμφώνησε  με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη διεξαγωγή της πρώτης  φιλικής αναμέτρησης των «βυσσινί»  στο ARENA το ερχόμενο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 17:45 το απόγευμα.

Ειρήνη Παπουτσή

FOTO: ArenaLarissa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ