ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη Παρασκευή 11-9-2015 η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας αποδεχόμενη σχετικό αίτημα και συναντήθηκε στα γραφεία της με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο υποψήφιος βουλευτής, πρώην συνδικαλιστής και αστυνομικός, κ. Μιχάλης Τολίκας.

Έγινε ενημέρωση σχετικά με τα τρέχοντα θεσμικά ζητήματα (κώδικας μεταθέσεων, ασφαλιστικό, απόφαση του ΣτΕ, κλπ.), ενώ το απόγευμα έγινε συνάντηση με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλο Χρηστίδη, παρουσία και του κ. Τολίκα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών φορέων των Αξιωματικών της Ελ. Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ζητήθηκαν και μας δόθηκαν δεσμεύσεις για θεσμικά ζητήματα όπως ο Κώδικας Μεταθέσεων, αλλά έγινε και ειδική μνεία στο Νόμο 3865/2010, ο οποίος διέπει το ασφαλιστικό, και μας δηλώθηκε ότι θα διαφυλαχθεί «ως κόρη οφθαλμού», για τον επιπλέον λόγο ότι είναι δημιούργημα της δικής τους κυβέρνησης.

Από τη πλευρά της ένωσης τονίσθηκε, για ακόμη μια φορά, ότι η Ομοσπονδία των αστυνομικών έχει έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, που μπορεί να παρουσιάσει συνδυασμό βιώσιμων προτάσεων και λύσεων, για όλα τα ζητήματα, ενώ θα πρέπει η συνεργασία με το συνδικαλιστικό κίνημα να είναι στενή προς όφελος όλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ