Ρ. ΜΑΡΟΥΔΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΚΕ

Περιοδεία σε Βασιλί, Ευύδριο και Πολυνέρι πραγματοποίησε,  χθες το απόγευμα, ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ.

Σε ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «Ο λαός σ’ αυτές τις εκλογές να μην στηρίξει με τη ψήφο του και να αποδυναμώσει τα κόμματα που υπερασπίζονται τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ.  Είναι ψέματα ότι προσπαθούν για το καλό του λαού, καθώς ο στόχος τους είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Ο  λαός, να μην υπομείνει  και να μην ανεχτεί άλλο τη βαρβαρότητα για να πλουτίζουν μια χούφτα παράσιτα κεφαλαιοκράτες.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσο και οι προηγούμενες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κτλ. έχουν τσαλαπατήσει κάθε εργατικό δικαίωμα, με ή χωρίς μνημόνια. Να μην ξεγελαστούν  και να εμπιστευτούν την ψήφο τους σε κόμματα τύπου ΛΑ.ΕΝ. δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ νο.2, ΠΟΤΑΜΙ, κ.ά. ή τη Χρυσή Αυγή, γιατί κανένας τους δεν αμφισβητεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, την εξουσία των μονοπωλιακών ομίλων.»

Ακόμα επισήμανε ότι: «οι μικροί και μεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι ζουν στο πετσί τους χρόνια τώρα την καταστροφική πολιτική της ΚΑΠ και των κυβερνήσεων, πολιτική που στηρίχθηκε αλλά και  υλοποιήθηκε και από τα κόμματα του ευρωμονόδρομο. Οι μικρομεσαίοι αγρότες θα επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο από τη φοροαφαίμαξη του 3ου μνημονίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με μέτρα που θα προστεθούν στο ήδη υπάρχουσα αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και της νέας ΚΑΠ και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ενώ, επίσης, κοροϊδεύουν τους αγρότες μιλώντας τους για αντισταθμιστικά μέτρα.»

Τέλος,  έκανε κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές λέγοντας  ότι: «Το ΚΚΕ είπε την αλήθεια και προσπάθησε να προετοιμάσει και να οργανώσει το λαό για τα δεινά που θα έρχονταν. Τέρμα πια στην κοροϊδία …  Ο λαός τους δοκίμασε. Να  ενισχύσει το ΚΚΕ με τη ψήφο του, ώστε από καλύτερη θέση μέσα στη Βουλή  να μπορεί να αντιπαλεύει τα βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα αλλά και μαζί με τη Λαϊκή Συμμαχία, στα εργοστάσια, στις γειτονιές, στους δρόμους, παντού, να δώσει τη μάχη για την ανατροπή. Να ανοίξει ο δρόμος για ανάπτυξη προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων με τον λαό αφέντη του πλούτου που παράγει. Αυτό προϋποθέτει την αποδέσμευση από την Ε.Ε, την μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής και της γης. Σε αυτή την κατεύθυνση  με κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό μπορεί η Ελλάδα να αξιοποιήσει τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες που έχει ώστε να καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες του λαού μας με φθηνά και ποιοτικά προϊόντα και να εξασφαλίζονται πρώτες ύλες για την ανάπτυξη της βιομηχανίας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ