Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ

 

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσε σήμερα ο επανεκλεγείς βουλευτής Λάρισας των ΑΝΕΛ Β. Κόκκαλης, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Χθες ο ελληνικός λαός, περήφανα και χωρίς να υποκύψει σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, έδωσε εκ νέου εντολή διακυβέρνησης στον Αλέξη Τσίπρα για να συνεχίσει το έργο του.

Με το ίδιο αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός όρισε και πάλι τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εγγυητές της ομαλότητας και της νέας κυβερνητικής θητείας.

Αυτό δεν προέκυψε τυχαία. Ο ελληνικός λαός εκτίμησε τη θέση και τη στάση των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια του περασμένου επταμήνου, είδε την προσπάθεια που καταβάλαμε για να προστατεύσουμε τα ιερά του δικαιώματα και επιβράβευσε τη στάση αυτή δίνοντάς μας και πάλι ισχυρή εντολή, μια εντολή ξεκάθαρη: να ξεμπερδεύουμε οριστικά ως χώρα με το παλιό, το διεφθαρμενο, το παλαιοκομματικό και να προτάξουμε τις νέες και υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μας, ανασυνθέτοντας οριστικά το σκηνικό της Μεταπολίτευσης.

Αυτό είναι το πρόταγμα του ελληνικού λαού, αυτό καλούμαστε να υπηρετήσουμε, και γι’ αυτό θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να το καταφέρουμε.

Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω τους πολίτες της περιφέρειας Λάρισας που μου έδωσαν δύναμη να συνεχίσω στη βουλή την αποστολή που ξεκίνησα πριν επτά μήνες: να υπερασπιστώ το δικαίωμα στην εργασία, στην περιουσία και στη ασφάλειά τους. Να δώσω μάχη ενάντια στα κακώς κείμενα που κρατούν τον τόπο κολλημμένο στο χθες και που απαγορεύουν νέες φωνές να ορθωθούν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις για να επικρατήσουν στη χώρα οι αρχές της δικαιοσύνης, της  αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά με τη βοήθεια του Θεού και τη συνεργασία του λαού θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ