Ο ΑΓΓΛΟΣ STREET PERFORMER IAN DEADLY ΣΤΟ 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λίγες μέρες απέχουν μόνο από την έναρξη του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, όπου για ακόμα μια χρονιά το κέφι , ο χορός , το γέλιο θα δώσουν μια διαφορετική πνοή στους δρόμους της Λάρισας ! Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ ευρωπαικών προδιαγραφών στη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν νέα σχήματα με εντυπωσιακά προγράμματα από όλη την Ευρώπη.

Ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης που εντυπωσιάζει σε όλες του τις εμφανίσεις ,ο Ian Deadly  θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κυρίως για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους, που συρρέουν σε κάθε του εμφάνιση.  Ποιος είναι όμως ο Ian Deadly.

Ένας ταχυδακτυλουργός βιρτουόζος, ικανός και πρόθυμος να καταπλήξει με απροσδόκητο και δημιουργικό τρόπο. Επιλέγοντας έναν εθελοντή από το πλήθος: ένα παιδί, ένα ηλικιωμένο ή ένα ζευγάρι, εξερευνά τις ικανότητές τους, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να δημιουργήσει νέες σκηνές. Τίποτα δεν είναι αναμενόμενο! Εγγυάται όμως μια παράσταση που μένει αξέχαστη σε κάθε νέα τοποθεσία με κάθε νέο ακροατήριο. Το show του λέγεται «Άνθρωποι vs Ian Deadly», έχει διάρκεια 45 λεπτά και χρειάζεται λιγότερο από 8×8 μέτρα .

Ο μόνος αληθινός τρόπος για να βιώσει ο θεατής την παράσταση του είναι να έχει ζωντάνια και να είναι αληθινός. Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που εργάζεται στους δρόμους του κόσμου, ο Ian χρησιμοποιεί πάντα αυτό που βρίσκει: τους χαρακτήρες και τις ευαισθησίες της κάθε περιοχής ή ενός έθνους, όπου εργάζεται.

Ο Ian Deadly, κατάγεται από ένα μικρό χωριό κοντά στο Stonehenge στο Wiltshire της Αγγλίας, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Τορίνο της Ιταλίας. Έχει σπουδάσει λογοτεχνία και φιλοσοφία και είναι απόφοιτος του Σχολείου Τσίρκο, είναι ζογκλέρ, ηθοποιός, ακροβάτης μα πάνω απ ‘όλα: street performer! Ξεκινώντας από τα δεκαέξι του χρόνια εργάζεται όλες τις εποχές του χρόνου στους δρόμους και τις πλατείες της Ευρώπης και πέραν αυτής. Έχει επίσης το δυνατότερο χειροκρότημα σε ολόκληρο τον κόσμο, αγαπάει την ανάγνωση βιβλίων και έχει μια νοσηρή εμμονή με τις κούκλες Barbie.

To 4o Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΣΕΠ « Μικροί ‘Ηρωες» και την Artfools με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας,στις 2,3,4 Οκτωβρίου 2015.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ