ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε σήμερα το τοπικό ντέρμπι της Γ’ εθνικής μεταξύ του Δωτιέα και του Τυρνάβου στο γήπεδο της Αγιάς. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν ευκαιρίες και εντυπώσεις σε ένα κλασσικό τοπικό ντέρμπι που δεν είχε πολλές συγκινήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αγιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι διατηρώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων που όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη έφτασαν μία φορά με αξιώσεις κοντά στο γκολ όταν ο Κόκκας στο 442′ σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Παπαγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τυρνάβου μπήκε αποφασισμένη να χτυπήσει το παιχνίδι και ήταν οι παίκτες του Μ. Ζιάκα που πίεζαν για το γκολ και αν ο Κόκκορας ήταν πιο προσεκτικός στη τετ α τετ με τον Παϊτέρη στο 60′ θα μπορούσε να πετύχει τέρμα που θα άλλαζε την εικόνα του παιχνιδιού.

Δωτιέας Αγιάς (Γ. Αλεξούλης): Παϊτέρης Π., Παππάς, Γούτος (λ.τ. Ραμάϊ), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης (Σούλι), Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Κορλός (Ιωαννίδης), Τσιρογιάννης, Καρβούνης.

Τύρναβος (Μ. Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (Παπαϊωάννου), Μητσιογιάννης, Μανιώτης, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (Τασιούλης), Κρίτσας, Τσιρλίδης (Ζβερκούλης), Λίταινας, Κόκορας.

φωτο: paetirnavosfc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ