Α.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Η ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ – ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αγρότες σε ετοιμότητα για νέους αγώνες εξέδωσε ο αγροτικός σύλλογος Τυρνάβου επισημαίνοντας ότι η φοροληστεία στους αγρότες καλά κρατεί και κατά συνέπεια οι ίδιοι αγρότες θα πρέπει να κάνουν μπλόκο στα μνημόνια!

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει και της πανελλαδικής σύσκεψης αγροτών στη Λάρισα στις 18 Οκτωβρίου αναφέρονται τα εξής:

“Σαν να μην έφταναν τα αντιαγροτικά μέτρα εξαθλίωσης, που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο, η “αριστερή” κυβέρνηση, πιστή στις υποταγές της ΕΕ και του ΟΟΣΑ, φέρνει την υπερφορολόγηση ενός αγροτικού προϊόντος, του χύμα τσίπουρου, πλήττοντας άμεσα την αμπελοκαλλιέργεια πανελλαδικά, αλλά και της περιοχής του Τυρνάβου, μιας κατ΄ εξοχήν αμπελουργικής περιοχής.

Η υπερφορολόγηση του χύμα τσίπουρου εξυπηρετεί μόνο τις πολυεθνικές, που έχουν εισβάλλει στο χώρο της ποτοποιείας και στην παραγωγή τσίπουρου.

Αυτούς υπηρετεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τις πολυεθνικές και τους μεγαλοποτοποιούς και παίρνει μέτρα υπέρ τους και κατά των αγροτών.

Είναι προάγγελος, η υπερφορολόγηση του χύμα τσίπουρου, γιατί βασικός σκοπός των κυβερνώντων, η κατάργησή του. Κάνοντας τους αμπελοκαλλιεργητές έρμαιο των πολυεθνικών και των μεγαλοποτοποιούς, που θα αγοράζουν αργότερα τα σταφύλια σε εξευτελιστικές τιμές.

Είδαμε το τελευταίο διάστημα, διάφοροι αιρετοί, ξαφνικά να κόπτονται για το καλό των αγροτών, βγάζοντας ανακοινώσεις για να μην φορολογηθεί το χύμα τσίπουρου. Είναι οι ίδιοι που στήριξαν τωρινές και παλαιότερες κυβερνήσεις.

Καλούμε τους αγρότες της περιοχής μας, να οργανωθούν, με πρώτο βήμα τους, με την συμμετοχή τους στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Οκτώβρη 2015 στη Λάρισα, να αντισταθούμε και στο παραπάνω ζήτημα, αλλά και σε όλα τα αντιαγροτικά μέτρα, που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ  ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ