ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ!

Σε… «ερυθρόλευκους» ρυθμούς άρχισε να κινείται η Λάρισα, αφού εκτός της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ΑΕΛ με αντίπαλο τους γείτονες, στους ίδιους ρυθμούς κινείται και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Ολύμπιας που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 υποδέχεται την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σαφώς πιο ήρεμες και συγκεντρωμένες οι «πορτοκαλί» μετά και την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Τιτάνες Δράμας συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους «ποντάροντας» στη δυνατή άμυνα αλλά και  στο… βαρύ πυροβολικό τους!

Χαβαλέ, Κουτσουνούρη και Δεληγιάννη φιγουράρουν ψηλά στη 10άδα της κατάταξης των σκόρερ της κατηγορίας με 50, 44 και 42 πόντους αντίστοιχα και αναμένεται να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης, ενώ άξια συμπαραστάτισσα η Μαρία Κυριτσάκα με έφεση στα «μεγάλα» σουτ αναμένεται να δώσει λύσεις, αφού το όνομά της δίπλα σε αυτό της Χαβαλέ βρίσκεται επίσης ψηλά στον πίνακα των «μπόμπερς».

Την Κυριακάτικη αναμέτρηση (14:00) ορίστηκαν να διευθύνουν οι Γαζέτας-Γραικός (Μπεκιάρης).

… ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΠΟΝΤΙΕΣ»

Εξάλλου όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ λόγω κωλύματος του γηπέδου της Νεάπολης  ο αγώνας της Ολύμπιας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την 8η αγωνιστική (29/11) θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Λάρισας (κλειστό Αλκαζάρ).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ