ΒΟΜΒΑ(Σ) ΓΙΑ ΑΕΛ: ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

Βαρύς ο πέλεκυς του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Football League για την ΑΕΛ και τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στο περίφημο πλέον παιχνίδι της με τον Εργοτέλη.

Το πειθαρχικό όργανο και ο αρμόδιος αθλητικός δικαστής κ. Βόμβας επέβαλαν στους «βυσσινί» ποινή 2 αγωνιστικών χωρίς θεατές και χρηματικό πρόστιμο 49.625 ευρώ, προκαλώντας την αντίδραση διοικούντων αλλά και φιλάθλων.

Στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης επιβλήθηκε ακόμη αυτοδίκαιη ποινή αποκλεισμού από τον επόμενο αγώνα της ομάδας στο φροντιστή Κων/νο Τσαρέα καθώς και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας ενός μήνα και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ στο β’ διερμηνέα Βασίλη Κισκίνη!

Εν τω μεταξύ η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και των Λαρισαίων «τραυματιοφορέων» αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη 12/11.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση Κούγια που με επιστολή του ζήτησε και πέτυχε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της FL με θέμα την αντικατάσταση αθλητικών δικαστών!

Η έκτακτη συνέλευση ορίστηκε για την Πέμπτη 12/11, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ και Α’ Αντιπρόεδρο της Λίγκας να ζητά να εφαρμοσθεί η αρχή της αναλογικότητας που εφαρμόζεται από τους αθλητικούς δικαστές της SL και της ΕΠΟ «… και την οποία ο αθλητικός δικαστής Βόμβας έχει αγνοήσει επιλεκτικά», ενώ εναντίον του θα υποβληθεί αναφορά στον Άρειο Πάγο με την ΠΑΕ να επιφυλάσσεται για προσφυγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΑΕΛ

Με απουσίες ταξιδεύει στο Ρέθυμνο η ΑΕΛ όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της FL θα αντιμετωπίσει αύριο, στις 16.00, στο ΔΑΚ Γάλλου την ομάδα του Κισσαμικού.

Απόντες οι Ουρτάδο και Χοτζάλι λόγω τραυματισμού, ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος (συμπλήρωσε κάρτες) και οι  Βασίλης Κουτσιανικούλης και Ανδρέας Λαμπρόπουλος  που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή πιθανώς για αγωνιστικούς λόγους.

Οι «19» του Ντόστανιτς είναι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Μασούρας, Πάτο, Καπός, Χάμος, Κρητικός, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης.

ΑΘΩΟΙ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ

Στο μεταξύ με απόφαση του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Λίγκας η ΑΕΛ απαλλάσσεται από την αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ΠΑΕ να απολογείται σήμερα εκ νέου για τα όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, ενώ μετά την εις βάρος του  πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε απολογία έχουν κληθεί και οι «τραυματιοφορείς» Σπύρος Θεοχαρίδης και Δημήτρης Καρακώστας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ