«ΛΟΥΚΕΤΑ» ΓΙΑ ΤΑ Α.Τ ΡΑΨΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο Γ.Γ ΔΗΜ.ΤΑΞΗΣ!

Τα μαντάτα για την κατάργηση των Α.Τ Ραψάνης και Λιβαδίου έφερε σήμερα στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Λάρισας ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο κ. Αναγνωστάκης αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και σε θέματα τρομοκρατίας καθώς και σε σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τους ένστολους.

«Το σχέδιο προβλέπει κατάργηση τμημάτων που έχουν προσωπικό αλλά στερούνται υποδομών για την επαρκή αστυνόμευση, ενώ στόχος παραμένει πάντα το αίσθημα ασφάλειας των πολιών», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του, ενώ αναφερόμενος σε θέματα τρομοκρατίας μετά και το πρόσφατο χτύπημα στη Γαλλία υποστήριξε πως «τα μέτρα είναι αυξημένα, υπάρχει εγρήγορση αλλά όχι πανικός».

Σημειώνεται πως η διαβούλευση για το νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης ολοκληρώνεται στα τέλη του έτους με την εφαρμογή του να αναμένεται από το Μάρτιο του 2016, ενώ στο πλαίσιο σχετικής σύσκεψης που ακολούθησε οι δήμαρχοι Τυρνάβου, Τεμπών και Ελασσόνας κ.κ. Σαρχώσης, Κολλάτος και Ευαγγέλου κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις.

Σημειώνεται ότι όπως δήλωσε ο κ. Αναγνωστάκης οι κρίσεις και μεταθέσεις αστυνομικών θα γίνουν κανονικά το Μάρτιο, ενώ κληθείς να σχολιάσει τα χθεσινά επεισόδια και τις συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους αγρότες ο γ.γ αρνήθηκε να πει το παραμικρό!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ