ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 8ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το 8ο Λύκειο Λάρισας συμμετείχε στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την συγκέντρωση και αποστολή ρούχων και τροφίμων στους πρόσφυγες. Η ανταπόκριση των μαθητών μας ήταν συγκινητική και το ενδιαφέρον τους έκδηλο από την πρώτη στιγμή.

Μετά τη συγκέντρωση και τη διαλογή τους τα ρούχα και τα τρόφιμα στάλθηκαν με την ευγενική χορηγία της “Γενικής Ταχυδρομικής” στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας στη Μυτιλήνη και πιο συγκεκριμένα στην ΕΡΤ Μυτιλήνης η οποία θα τα διαχειριστεί καταλλήλως.

Το αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν πάνω από 100 σακούλες προϊόντων οι οποίες χρειάστηκαν πολλά μαθητικά χέρια για ταξινόμηση και διαλογή, ετοιμάστηκαν 45 μεγάλα χάρτινα κιβώτια και επιστρατεύσαμε 3 αυτοκίνητα για τη μεταφορά τους προς την εταιρία ταχυμεταφοράς!

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου μας θέλει για μια ακόμη φορά να απευθύνει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μαθητές μας για το ζήλο και την προθυμία που επιδεικνύουν και ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για τους συνομήλικούς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ