ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΛΗΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και παρουσία του συνόλου σχεδόν των κατοίκων του Δαμασίου γιορτάστηκαν σήμερα τα Δελήχεια προς τιμή των μεγάλων ευεργετών Αντωνίου και Ευαγγελίας Δεληχά.

δεληχ4 δεληχ2 δεληχ3 del4Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θ. Παιδής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γ. Τσανάκας, ο πρώην κοινοτάρχης Θ. Γρέπος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, .

Η σημερινή εκδήλωση περιελάμβανε εμφάνιση χορευτικών του χωριού καθώς και απονομή χρηματικών επάθλων σε μαθητές που αρίστευσαν σε παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο περιφερειακός σύμβουλος σε δηλώσεις του ανέφερε:

«Για άλλη μια χρονιά τιμήσαμε αυτούς τους σημαντικούς δωρητές και ευεργέτες που με την προσφορά τους αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενεές. Το έργο τους μέχρι σήμερα ενισχύει με πολλές μορφές την τοπική κοινωνία κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ