ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

Με χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στα παράλια του νομού και χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό στη Λάρισα μας αποχαιρετά το 2015.

racanh2Σε αυξημένη ετοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο να κρίνεται πλέον απαραίτητη η χρήση αλυσίδων λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν αλλά και της χιονόπτωσης στα ορεινά του Ολύμπου και του Κισσάβου αλλά και στις επαρχίες Ελασσόνας και Αγιάς.

Νωρίτερα λόγω παγετού ουρές χιλιομέτρων παρατηρήθηκαν στην κοιλάδα των Τεμπών με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η κίνηση βαρέων οχημάτων από την Τροχαία, η οποία επισημαίνει την αυξημένη προσοχή που πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας λόγω παγετού.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που θα κινηθούν προς Σαραντάπορο, Κρανιά, Λουτρό, Λιβάδι, Σκαμνιά, Καλλιπεύκη, Ραψάνη, Πυργετό, Αιγάνη, Αμπελάκια, Καρίτσα, Μελιβοία, Αγιά, Αγιόκαμπο, Σπηλιά και Ανατολή ενώ χιόνια έπεσαν στα Μεσάγγαλα και το Κόκκινο Νερό.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ