ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Η ΑΕΛ!

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις η ΑΕΛ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας εκτός έδρας του Πανσερραικού με σκορ 0-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, με το Μπόγιοβιτς να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή αφού ήρθε από τον πάγκο στο 71’ και μέσα σε 6’ λεπτά πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του!

Ορεξάτοι και με τον πρώτο σκόρερ τους Ματθαίο Μαρουκάκη να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης μπήκαν στην αναμέτρηση οι «βυσσινί» που είδαν τη μπάλα να τραντάζει στο 4ο μόλις λεπτό το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέλκα μετά από σουτ του Κουτσιανικούλη, ενώ οι επιθετικές προσπάθειες συνεχίστηκαν με τα σουτ των Ροβίθη-Αναστασόπουλου με τη συμπλήρωση του 20λεπτου να μην βρίσκουν επίσης στόχο.

Ισορροπώντας το παιχνίδι οι παίκτες των Σερρών απάντησαν με δύο κεφαλιές του Ρούτση, με τη μεγάλη φάση να καταγράφεται για την ΑΕΛ στο 44’ όταν εξ επαφής πλασέ του Ροβίθη μπλόκαρε ο Μέλκας, με τον Ουρτάδο 15’ λεπτά νωρίτερα να «σερβίρει» εντός περιοχής δίχως να βρεθεί επιθετικός να σπρώξει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!

Αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη με τους παίκτες του Ντόστανιτς να εμφανίζονται «υπνωτισμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και ωστόσο το Μαρουκάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 58’ με το Μέλκα εξουδετερωμένο και το Στεργιανό να απομακρύνει τον κίνδυνο!

Η είσοδος του Μπόγιοβιτς στο 71ο λεπτό αποδείχτηκε κίνηση-ματ του Ντόστανιτς με το Σέρβο επιθετικό να ανοίγει το σκορ ένα λεπτό αργότερα εκμεταλλευόμενος μπαλιά 35 μέτρων του Ουρτάδο και με άψογο κοντρόλ να γράφει το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, για να ακολουθήσει και δεύτερο προσωπικό τέρμα μετά από πάσα του Κρητικού στο 78’.

Η κακή έξοδος του Ξενοδόχοβ στο 87’ και το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Φουρτάδο στην εκπνοή του αγώνα δεν στοίχισαν στους «βυσσινί» με το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει ένα «κουβάρι» να πανηγυρίζουν το εκτός έδρας «τρίποντο».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ