ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΑΕΛ

Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και παρουσία 20 ηρωικών φιλάθλων που αψήφησαν το 0-3 του πρώτου αγώνα και βρέθηκαν στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Ντόστανιτς, η ΑΕΛ αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ «καρμπόν» 3-0!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς δικαίωσε τη φήμη του αφού στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 13’ αποφεύγοντας με θαυμάσιο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και αφήνοντας «άγαλμα» τον Καβουσάκη κάνοντας με σουτ το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση των «βυσσινί» με το Ροβίθη να χάνει το επόμενο λεπτό μοναδικό  τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων αφού το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 28’ οι γηπεδούχοι όταν μετά από γύρισμα στην καρδιά της Λαρισινής άμυνας ο Χαμντανί έγραψε με πλασέ το 2-0.

Με τον αέρα της πρόκρισης μπήκε στην επανάληψη ο Αστέρας πιέζοντας τους «βυσσινί» με τον Καβουσάκη να λέει αρχικά «όχι» σε τετ α τετ με τον Τσοκάνη και τελικά να δέχεται το τρίτο τέρμα στο 85’ όταν ο Πάμπλο Μάσα βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό ολοκλήρωσε το θρίαμβο για τους Αρκάδες!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Στάικου Βεργέτη να πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση και τους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας να ζητούν το κύπελλο στην Τρίπολη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SPORT 24

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ