ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την αλληλεγγύη του στους αγρότες της Θεσσαλίας εκφράζει με ανακοίνωση  του ο Σύλλογος Τεχνικών Υπαλλήλων Ν.Λάρισας. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος Λ. Ζάρρας αναφέρονται τα εξής:

“Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών  και τα  δίκαια δικαιώματα τους, δυστυχώς  η κυβέρνηση της αριστεράς που τόσο πολυ κάποιοι πίστεψαν  δείχνει τον πραγματικό της  εαυτό .Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον τεχνικό κλάδο , στον ιδιωτικό τομέα, τους ελεύθερους επαγγελματίες ,να βρεθούμε  απέναντι σε αυτήν την κυβέρνηση και να σταθούμε όλοι μαζί    δίπλα στον αγροτικό κόσμο, η μάχη για την αξιοπρέπεια μας τώρα θα κερδηθεί .

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο απραξίας και απάθειας καθώς με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο στα βασικά του σημεία στον κλάδο μας.

1.Εξολοθρεύονται οι εργαζόμενοι και “μικροί” ελεύθεροι επαγγελματίες που αμείβονται με μπλοκάκι, καθώς θα εργάζονται μόνο για να πληρώνουν ασφάλιστρα και φορολογία στο κράτος.

  1. Διαλύεται το ΤΣΜΕΔΕ και οι κόποι των εργαζομένων μηχανικών και του συνόλου των ασφαλισμένων στο Ταμείο πάνε χαμένοι για να βουλωθούν τρύπες του ασφαλιστικού συστήματος.
  1. Επέρχεται μεγάλη μείωση και των μικρών ακόμη συντάξεων ακόμα και σε ειδικές κατηγορίες του λαού όπως είναι τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.

Οι εργαζόμενοι στον τεχνικό κλάδο μαζί με το σύνολο των εργαζομένων και όλες τις συλλογικότητες,θα δώσουμε την μάχη ώστε η Κυβέρνηση να πάρει πίσω το νομοσχέδιο αυτό.

Για ένα δίκαιο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα στο πλαίσιο μιας βιώσιμης αναπτυξιακής πολιτικής που θα δίνει ανάσες στο λαό, στην κοινωνία, τον τεχνικό κλάδο και την οικονομία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ