ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Ολα δείχνουν ότι οι πιέσεις που άσκησαν οι νέοι κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής των δήμων Τυρνάβου και Τεμπών στην ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που επισκέφθηκαν στην Αθήνα ΟΠΕΚΕΠΕ και υπουργείο με πρωτοβουλία του προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου Αμπελώνα Ζ. Παρλίτση, αρχίζουν να πιάνουν τόπο.

Ηδη χθες ο κ. Παρλίτσης ειδοποιήθηκε από το υπουργείο ότι εντός του Φεβρουαρίου θα υπάρξουν και νέες πληρωμές για την εξισωτική αποζημίωση του 2015 ενώ υπήρξαν δεσμεύσεις και γι πληρωμές εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο κ. Παρλίτσης σημείωσε ότι με την κινητοποίηση των κτηνοτρόφων, στο υπουργείο φαίνεται να άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν άλλες αντοχές ούτε και υπομονή και αναζητούν τρόπους να λύσουν τα προβλήματα με τις πληρωμές.

Παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες και καλά θα κάνουν οι ηγεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ και του υπουργείου να αναζητήσουν άμεσα λύσεις αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρουν απέναντί τους την οργή και την αγανάκτηση του κλάδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ