ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αποφασισμένοι να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα σχέδια για το νέο ασφαλιστικό εμφανίζονται εργαζόμενοι,ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες, δημόσιοι υπάλληλοι που συμμετέχουν στη γενική απεργία που κήρυξαν οι συνδικαλιστικοί τους φορείς με σκοπό να νεκρώσει η χώρα.

Βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί τις προηγούμενες ημέρες κλειστά θα παραμείνουν όλα τα καταστήματα ακόμη και τα καφέ στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Απεργία έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα αντίστοιχα.Σε αποχή βρίσκονται δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, ενώ απεργούν σήμερα γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, λογιστές.

Στη Λάρισα που αναμένεται να νεκρώσει όπως άλλωστε και όλος ο νομός θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις. Η πρώτη από το εργατικό κέντρο στην κεντρική πλατεία στην οποία δήλωσαν συμμετοχή και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Στη συγκέντρωση του ΕΚΛ αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αγρότες με τρακτέρ από τα μπλόκα της Νίκαιας και του Τυρνάβου.

Η δεύτερη διοργανώνεται από το ΝΤ Λάρισας της ΑΕΔΥ και σε αυτή δήλωσαν συμμετοχή οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι έμποροι και οι επιστημονικοί φορείς.

Μετά τις συγκεντρώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ