ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟ.Κ.Ε.Λ.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας  (ΠΟ.Κ.Ε.Λ.), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας & Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, δημιουργεί την «Ομάδα Φιλαναγνωσίας Λαρισαίων Εκπαιδευτικών» : Ο.ΦΙ.Λ.Ε. Η Ομάδα θα δραστηριοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαρισαίων, του Αγ. Κων/νου, (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου & 23ης Οκτωβρίου).

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε 2η Παρασκευή (ανά 15 ημέρες), στις 6:00 μ.μ. και θα διαρκούν μία ώρα. Η αίθουσα των συναντήσεων βρίσκεται στον 1ο όροφο, δίπλα από τη Δανειστική Βιβλιοθήκη. Η 1η συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, στις 6:00 μ.μ και οι επόμενες : 4 Μαρτίου, 18 Μαρτίου, κλπ.

Η ενεργοποίηση της ομάδας έχει ως στόχους : την ενεργό και σταθερή ενασχόληση των εκπαιδευτικών με το βιβλίο, τη σύσφιξη των σχέσεων με τις βιβλιοθήκες της περιοχής, την ανάπτυξη δράσεων με πυρήνα το βιβλίο, την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων, την παρουσίαση βιβλίων, κ.α. Συντονίστριες της Ομάδας θα είναι η Αναστασία Χαρχαρίδου, η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου και η Ευδοκία Ποιμενίδου (6995471102, 6946594756, 6974578900). Όσοι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι, Καθηγητές), ενεργοί ή συνταξιούχοι, δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Φιλαναγνωσία, μπορούν να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες, στα αντίστοιχα τηλέφωνα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ