ΤΟ UNFAIR ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

«Σήμερα είναι η προτελευταία φορά που θα έχω δημόσια παρουσία για την ΑΕΛ. Η τελευταία θα είναι στην γιορτή της πίτας του Σαββάτου. Ο λόγος είναι σημασιολογικός. Ο ένας είναι γιατί θα το θεωρούσα αδιανόητο τη στιγμή που η ΑΕΛ θα αρχίσει να λειτουργεί ως σοβαρή Ανώνυμη Εταιρία με το Α και το Ω να είναι ο προπονητής.

Γιατί οι σοβαρές εταιρίες λειτουργούν πρώτα με ένα καλό προπονητή», είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Α. Κούγιας περιγράφοντας το Σ. Τσιώλη ως το απόλυτο «αφεντικό» της ομάδας.

Σα να λέμε με το Ντόστανιτς, προσωπική επιλογή επίσης, δεν συνέβαινε κάτι ανάλογο γι’ αυτό και οι συχνές πυκνές εμφανίσεις, δηλώσεις και συνεντεύξεις τύπου;

«Κράτα και μικρό καλάθι» λέει εύστοχα η λαϊκή θυμοσοφία, με το μεγαλομέτοχο μάλλον να υποπίπτει σε… unfair απέναντι στο πρόσωπο του Σέρβου, προφανώς από τον ενθουσιασμό του για την άμεση ανταπόκριση Τσιώλη αλλά και το έρεισμα που ούτως ή άλλως έχει στους φιλάθλους!

Ποιος ξεχνάει την «παρθενική» εμφάνιση Κούγια όταν μας διαβεβαίωνε στη συνέντευξη τύπου πως θα τα ξαναπούμε «με την κατάκτηση του πρωταθλήματος», γι’ αυτό σας λέω… «κράτα και μικρό καλάθι»!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ