ΛΕΒΕΝΤ(ΟΓΙΑΝΝ)ΙΚΑ!!

Το’ πε και το’ κανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας μετά τις ομορφιές του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την επίδειξη… ανδρισμού του γνωστού μεγαλομετόχου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Αντώνη Λεβεντογιάννη ζητώντας από τη FL να απαντήσει για την ακριβή ιδιότητα του παράγοντα της αθηναϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της «βυσσινί» ΠΑΕ « το νομικό τμήμα επικοινώνησε με τη Football League και ζήτησε άμεσα έγγραφη απάντηση στο ερώτημα “ποια ιδιότητα έχει ο Αντώνης Λεβεντογιάννης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων”, διότι για να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Απόλλων στο Δ.Σ. της Football League (που την εκπροσωπεί) πρέπει να έχει την ιδιότητα είτε του προέδρου, είτε του αντιπροέδρου, είτε του κατόχου τουλάχιστον 10% των μετοχών. Εφόσον όμως έχει αυτές τις ιδιότητες απαγορεύεται σύμφωνα με τον ΚΑΠ να βρίσκεται στον πάγκο των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Απόλλων στους αγώνες κι εφόσον κάθεται η ΠΑΕ κινδυνεύει με πολύ σοβαρές κυρώσεις».

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και για τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, με τον αντίπαλο προπονητή δυστυχώς απόντα.

Άλλωστε υπήρχε πίσω από τα μικρόφωνα ο Τσιώλης που με δυο κουβέντες έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, όσο για τα υπόλοιπα που ακούστηκαν από τους Απολλωνιστές γι’ αυτό υπάρχουν τα γραφεία τύπου και οι ανακοινώσεις.

Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην ευθεία του πρωταθλήματος, τα αίματα ανάβουν και ας μας επιτραπεί καλύτερα στην άκρη τα ΑΕΛόμετρα και οι «οπαδικές» ερωτήσεις που πυροδοτούν αχρείαστες εντάσεις αφού ο καλύτερος σύμμαχος αποδεικνύεται πάντα η ψυχραιμία και οι απαντήσεις εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ